Любовен хороскоп за 2014 година

Страстна афера за Овен, женитба за Козирог

ОВЕН

През 2014 година свободните Овни ги очаква страстна афера. При това не е изключено, че така ще ви да се завърти главата, че ще последвате любимия си човек буквално, на край света.  Напълно възможно е дори да смените местожителството си или да пътувате безкрайно, за да сте с любовта си. През годината няма да има нищо по-важно за вас от любовта ви.

Що се отнася до обвързаните представители на знака, връзката ви ще бъде подложена на доста изпитания. Възможно е партньорът ви да предяви неочаквани претенции към вас, което вие ще приемете като посегателство срещу свободата си. Сами трябва да решите дали си струва да направите исканите промени у себе си. Ако откажете, раздялата е много вероятна. Освен това до вас може да се появи доста привлекателна личност, която ще ви се струва, че отговаря на естетичните ви и сексуални потребности.

ТЕЛЕЦ

През 2014 представителите на знака Телец ще са късметлии в любовта. Очаква ви фатална среща, която ще се случи при необикновени обстоятелства. Тя ще положи началото на сериозни, дълбоки и продължителни отношения. Интересното е, че единствено от вас ще зависи развръзката на тези отношения. Ако не се скъпите на романтични жестове и думи, партньорът ви ще се убеди в сериозността на намеренията ви. Сдържаността ви, обаче, може да го отчужди от вас.

Телците, които вече са сключили брак или имат своята сериозна връзка ще закрепят връзката си. Възможно е да се роди дете в семейството или осиновяване. Точно това събитие ще ви сближи повече от всякога. Дори да не се стигне до появата на дете събитията ще са положителни за брака ви.

БЛИЗНАЦИ

През новата 2014 свободните представители на знака Близнаци ще са волни като пеперуди и няма много, много да му мислят при смяната на партньорите. Водещо при връзките ви ще е удоволствието. За създаването на семейство не ви се мисли и никой не може да ви обвини за това. Звездите ви съветват обаче да бъдете внимателни и да взимате предпазни мерки, за да не ви изненада някое бебе. Свободата ще е единственото ви желание, което и ще ви кара често да пътувате и да се установявате на различни места.

Сериозно обвързаните представители на знака Близнаци ще подложат на изпитание връзката си, без особен повод или причина. Възможно е просто да ви е доскучало, което обаче не е основателен повод. Съществува вероятност да започнете извънбрачна връзка, при това с човек от близкото ви обкръжение. Последиците ще са мащабни за вас и за семейството ви.

РАК

През 2014 година свободните Раци ще имат щастието да получат връзка, изпълнена с топлота и привързаност. Това, което може да помрачи връзката е прекаленото ви взиране в действията на партньора. Възможно е също между вас и човек, с когото сте имали по-скоро приятелски отношения да възникнат по-дълбоки чувства. Ако сте искрени това само ще допринесе за развитието на връзката ви.

Обвързаните Раци ще трябва да опазят половинката си от някакво изкушение. Ще ви се наложи да се борите за любовта си. Не пренебрегвайте и най-малката заплаха, но действайте цивилизовано. Бъдете грижовни, но и забавни.

ЛЪВ

Свободните представители на знака Лъв ще е разнообразна. Очакват ви многобройни връзки и флиртове, които по-скоро ще подхранят самочувствието ви. В един момент, обаче, не е изключено да се влюбите истински. Това не бива да ви плаши. Ако искате взаимност ще трябва да отдадете времето и вниманието си само на него/нея. Ще съжалявате ако се уплашите от сериозността на връзката.

При семейните Лъвове нещата няма да са толкова прости. Възможно е да пренебрегнете половинката си в собствения ви стремеж към развитие. Не забравяйте за семейните си задължения, те са и ваша отговорност.

ДЕВА

Свободните представители на знака Дева ги очаква наситен любовен живот през 2014 г. Ще имате много поклонници и ще чуете много признания в любов. Няма да много тези, обаче, които ще допуснете до сърцето си. В един момент, разбира се, ще настъпи очаквано и вашият поглед ще се спре върху избраника/избраницата и ще бъдете щастливи.

Семейните Деви също ще може да се похвалят с бурни страсти. Ще имате и моменти на проверка за връзката ви. Ако успешно преминете изпитанието – очаква ви втори меден месец.

ВЕЗНИ

Свободните Везни ще срещнат любовта точно такава, каквато си я представят. Това ще ви накара да забравите за съществуването на всичко останало. Е, от време на време ще трябва да се спускате на земята, за да осигурите насъщния си. Любовта ще се отрази положително на работата ви, особено ако се занимавате с търговия. Не е изключено избраника ви да ви подкрепи в начинанията ви.

Годината ще е добра и за семейните Везни. Тези, които мечтаят за собствен дом ще осъществят мечтата си. Освен това ще бъде сложен край на даден семеен проблем, свързан с ваш роднина. Всичко това няма да ви се даде даром, но пък и няма да ви е трудно да положите усилия, за да запазите любовта си.

СКОРПИОН

През 2014 година Скорпионите ги очакват многобройни любовни приключения и това е валидно, както за свободните, така и за семейните. Не е изключено да възприемате флиртовете и случайните връзки изключително, като възможност да избягате от ежедневието и от някакви проблеми в деловата сфера. Преди всичко, вие ще попаднете в омагьосан кръг – всичките ви похождения, ще ви донесат нови проблеми и финансови загуби. Така че е по-добре да се занимаете с нещо полезно, а не с колекциониране на любовни завоевания. Впрочем, ще имате шанс да изпитате истински чувства. Обърнете внимание на човек, който в известен период от време повече от три пъти ще ви повтори една и съща заплетена фраза. Именно с него (нея), ще започнете прекрасни любовни отношения.

Ако вече се женен (омъжена),  то може да ви „вразуми”, някаква досадна неприятност, случваща се на половинката ви. Съчувствайки и, вие ще разберете, колко всъщност ви е скъпа.

СТРЕЛЕЦ

Свободните Стрелци ги очаква триумф в любовта. За всички останали вие ще сте идеала – това, към което всеки се стреми. Ще владеете положението. Силата и енергията ви ще привличат всички. Вие ще сте тези, които ще диктуват правилата на играта. Само трябва да се определите със желанията си, за да не се обвинявате по-късно, че сте избрали не този, когото трябва. А изборът ви ще повлияе това как протекат нещата в любовта през следващите години. Напълно възможна е съдбоносна среща.

Ако вече сте се обвързали сериозно в живота ви ще се появи нова цел, която ще обедини жизнените ви цели с партньора. Това може да е грижата за дете или ваш роднина. Промяната ще е за добро.

КОЗИРОГ

През 2014 година Козирозите ще използват своята привлекателност и за получаване на лично щастие и за решаването на някакви проблеми. Възможно е да започнете да ухажвате някого заради изгода, но това ще ви хареса и няма да можете да спрете, защото ще се влюбите в обекта на съблазняването и вероятно ще предпочетете да се откажете от користния си замисъл. Ще разберете, че любовта и уважението на този човек, са ви по-скъпи от целта, към която сте се стремили. Много от свободните представители на знака ги чака женитба.

Семейните Козирози ще бъдат поставени пред избора, дали да останат с настоящия съпруг (съпруга) или да се поддадат на емоциите и да изоставят семейството, заради нова любов. Възможно е да разсъждавате дълго, да анализирате ситуацията и да се съмнявате, затова това ваше „напрегнато състояние” може да продължи  повече от половин година. Този възел ще развърже или сегашният ви мъж (жена) или този при когото се каните да отидете.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите не могат да се оплачат от скука в любовния си живот през 2014 г. Очакват ги няколко бурни връзки, като всяка от тях може да промени в известна степен възгледите им към живота. Всичко ще се случва толкова активно, че на околните може да им се стори, че колекционирате връзки. Истината е, че изборът ще е толкова голям, че на вас ще ви е трудно да направите своя избор сред толкова много и различни кандидати. Ако имате късмет ще намерите златната среда и още в края на есента ще може да се наслаждавате на сериозна връзка.

Ако вече сте обвързани, то връзката ви ще преживее върхове и падове. В един момент ще ви се иска да доминирате, а в друг – ще сте готови на компромиси. Това може да обърка партньора ви и да създадете впечатление за липса на постоянство.

РИБИ

За представителите на знака Риби новата 2014 година носи невероятна изненада. Любовта може да се появи буквално за един миг, но да остане с вас завинаги. При това съдбоносната среща ще се състои по много странен начин. Възможно е дори това да е конфликт, като във филм. Много бързо, обаче, вие ще разберете, че точно този човек ви е изпратила Съдбата и ще направите всичко възможно, за да бъдете с него/ нея, дори ако той или тя е вече обвързан. Ако това е наистина вашата половинка, то той/тя ще направи всичко възможно, за да се съберете.

Това е валидно и за обвързаните Риби. Единственото, което може да ви накара да се спрете ще са децата. Ако пък още нямате деца, много бързо ще се решите на раздяла с предишния си партньор, защото ще знаете, че не бива да изпускате шанса си. Ако все пак устоите на изкушението с настоящия ви съпруг/а ви очаква сравнително спокойна година.

Източник: sroditeli.com