Скритите знаци на сънищата - как да експериментираме чрез тях в секса

Много хора се вдъхновяват да опитват нови неща в секса от сън, показва британско изследване.
То установило, че 59% от хората са превърнали в реалност фантазии, които се появили в съня им.
Изследването показало още, че 93 на сто от анкетираните редовно имали еротични сънища, а над 25% сънували такива сънища на всеки няколко дни.
Освен настоящия партньор или партньорка хората често виждат в еротичните си сънища свой приятел или приятелка. Втората най-популярна фигура в еротичен сън е бивш партньор, следван от човек, когото сънуващият харесва в реалния живот, както и знаменитост.
25 на сто от анкетираните имали еротични сънища с хора от обкръжението си, към които не били привлечени.
61% от хората признават, че има скрито значение в еротичните сънища. 70% заявили, че е най-вероятно да имат такива сънища, когато се чувстват притеснени в сексуален план.
53% от участвалите в изследването жени признали, че сънуват секс с човек, към когото не изпитват привличане, спрямо 28 на сто от мъжете.
Жените много по-често обсъждат значението на сънищата си със своя партньор. Това правят 62% от представителките на нежния пол спрямо 54% от господата. 39% от хората редовно се събуждат по средата на еротичен сън и съжаляват, че не са го видели до края.
69% от анкетираните признали, че им се иска да правят секс веднага след еротичен сън. А 99% заявили, че изпитват наслада от еротични сънища.