Писмо в бутилка намерено 23 години след пускането му

Посланието изпратено от Великобритания, намират го в Холандия

Когато ученичката Зоуи Лемън пуска писмо в бутилка в морето, тя е едва 10-годишна. Зоуи бързо забравя за посланието си, но сега, 23 години по-късно тя изненадващо получава отговор – бутилката е намерена в Холандия на повече от 500 километра от Острова.

Зоуи, която е вече омъжена и живее в Салфорд, хвърля бутилката с писмото във водата когато е на 10 годинки. Тогава тя е заведена на пътешествие с ферибот до Германия и пуска посланието във водата в момента в който плавателния съд потегля от Хъл. Порасналата вече жена е силно изненадана, когато родителите й съобщават на Коледа, че са получили отговор от Европа. Оказва се, че писмото й е открито от Пиет и Жаклин Латьор близо до ротердам.

Пиет разхождал кучето си когато зърнал бутилката във водата. Той писал на адреса, на който все още живеят родителите й и те се свързали със Зоуи, за да й съобщят новината. Оттогава Пиет и Зоуи поддържат връзка като тя е поискала той да снима мястото, на което е изплувало посланието й. Пиет пък от своя страна казва, че държи писмото на пианото си и е щастлив, че точно той го е открил.