Цонков започва с Мастер, прави кросове в Морската

Към третодивизионния тим се очаква да се присъединят и поне двама или трима бивши играчи на Нефтохимик

Спечелилият приза за най-красив гол в есенния дял на първенството Цветомир Цонков, вече започна своята подготовка за новия сезон. Халфът направил силен сезон с Нефтохимик, започна кросове в Морската градина в подготовка за новия сезон. Все още футболистът не е определил къде ще играе през новия сезон, като все още изчаква оферти от различни клубове.

До момента той има няколко предложения, които обаче е отхвърлил, поради отдалечеността от Бургас и недотам добрите условия. Става дума за български отбори от А и Б група, поясни халфът но не разкри повече подробности. Цонков очаква и предложения от чужбина, където вече отвори трансферният прозорец. За пореден път футболистът отрече възможността да се завърне в Черноморец, но ако трансферът в чужбина не се осъществи, играчът може да подсили някой отбор от региона, защото желае да е близо до семейството си.

Очаква се Цветомир Цонков да започне подготовка с отбора на Мастер, който вече открито заяви аспирации за влизане в професионалния футбол. Към третодивизионния тим се очаква да се присъединят и поне двама или трима негови съотборници, които разтрогнаха договорите си с Нефтохимик.