В Спартак няма напуснали футболисти

Нито един играч не е заявил, че няма да играе за соколите през пролетта

До този момент нито един футболист на Спартак 1918 не е заявил, че напуска отбора. Това разкриха за Varnautre.bg от клуба. Единствено Благой Пасков се раздели официално със соколите. Както вече писахме, шефовете в Спартак ще проведат индивидуални разговори с футболистите и едва тогава ще са наясно на кои играчи няма да могат да разчитат през пролетта.

"До този момент няма футболист, който да се е свързал с нас и да е заявил, че напуска отбора. Единствено Емил Николов се обаждал в клуба за да попита дали не е освободен, тъй като в медийното пространство е излязла информация, че ще продължи в кариерата си в друг отбор", каза председателят на УС Антон Фажев.

Самият Николов пък сподели - "Изненадах се когато прочетох, че се махам от Спартак. Не знам от къде излизат такива информации. Истината е, че никой от клуба не се е свързал с мен и не знам кога започваме подготовка. Нямам идея какво става със Спартак, ще има ли пари. Това е важно за мен, тъй като аз не съм от Варна и ако ще е както през есента, тогава ще си търся нов отбор. Искам да продължа да играя професионален футбол".