Министърът по туризма на Малайзия планира визита в България

Мерлин Арно и Наско Лазаров канят лично високия гост у нас

По време на официалният прием на Световния финал на Мис Туризъм интернейшънъл 2013-14 в Мариот Хотел, Путраджая, Малайзия сред официалните гости бяха световния шампион по лека атлетика Мерлин Арно и Наско Лазаров- собственик на Агенция за публични комуникации "ПРофайл - Европа".

По време на изискания коктейл, министърът по туризма и културата на Малайзия, Дато Сери Мохамед Назри Абдул Азиз се спря пред стилната Мерлин Арно и отправи своите комплименти към нея с пожелания за успешна Нова 2014-та година.

Високопоставеният гост не пропусна възможността да се информира за страната, от която идват българските предствители.

Впечатлен от блясъка и присъствието на бизнес-дамата, министърът на туризма и културата на Малайзия покани Мерлин Арно и нейният партноьр Наско Лазаров да бъдат специални негови гости в рамките на месец, за да опознаят истинската и магична Малайзия.
Българските делегати отправиха и лично своята покана към Дато Сери Мохамед Назри Абдул Азиз да посети малка България и Пиринския край през 2014.

В дестдневния си престой в космополитната столица на Малайзия Куала Лумпур Арно и Лазаров не пропуснаха да се запознаят и с уникалните исторически забележителности, малко известни на туристите.

Силно впечтлена остана Мерлин Арно от красивата природа и величествения връх Бату кейвс, Розовата джамия в Путраджая и Малайзиския парламент.

България бе предствена от Симона Евгениева, която има възможност да рекламира страната като атрктивна туристическа дестинация сред момичета от над 60 страни. Правата на конкурса "Мис Туризъм" държи модния диктатор Миропа Кьосева.