5 хотела на търг заради лоши ипотеки

Парите

05-01-2014, 10:33

Снимка:

sales.bcpea.org

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хотели за милиони на тезгяха след края на сезона

Те се намират в Созопол, Равда, Несебър и Китен

5 хотела в Бургаско излизат на публична продан заради лоши ипотеки, показа проверка на Burgasutre.bg

Пореден търг е организиран за хотел “Калисто” в созополската местност “Буджака”. Началната цена е 1 млн. и 120 хил. лв., а оферти се приемат до края на другата седмица. Курортната сграда е на два етажа и разполага с басейн и собствен ресторант. През септември м.г. "Калисто" отново се продаваше, като цената тогава беше с 200 хил. лв. повече.

Нов собственик се търси и за хотел Mery Beach, разположен на втора линия в местност Кокалу, Несебър. От обявлението на частен съдебен изпълнител Таня Маджарова става ясно, че сградата е на 3 етажа, но и подпокривното пространство е усвоено, като са обособени два едностайни апартамента. Сред екстрите е бистро с английски двор. Наддаването започва от 598 хил. лв. и ще продължи до 17 януари.

Четириетажен семеен хотел в Равда също излиза на публична продан. Застроената площ е 149 кв. м, а началната цена е 480 хил. лв. Частен съдебен изпълнител Янко Бъчваров пусна на търг хотел в Несебър, разположен на ул."Черно море" № 1. Той се състои от 16 отделни апартамента. Стартовата цена е 719 хил. лв. Оферти се приемат до 3 февруари.

Семеен хотел в Китен също търси нов собственик. Сградата е разположена върху 247 кв. м, на 4 етажа. Хотелът разполага с колекторна система за затопляне на битовата вода, агрегатна и помпена система за басейна, вградени хладилни камери. Част от апартаментите разполагат със собствена кухня. Началната цена на имота е 437 хил. лв.