Мавриков поиска наркотест за Киро Скалата

Ти вярваш в комунизма, сопна му се привърженикът на възпитателните шамари

Искам на хората в това предаване да им се прави предварителен тест за наркотици.

Така актьорът Васил Мавриков изригна срещу Кирил Вълчев - Киро Скалата.

Поводът за шумния раздор беше темата „Възпитателно средство ли са шамарите?". Скалата, заедно с DJ Цеци Лудата глава, защитаваше тезата, че е полезно за децата да бъдат шамаросвани от време на време от родителите си. След като никой от аргументите му не хвана декиш, той реши да опита по-абстрактно: „Хубаво нещо е възпитанието и приказките, но ние не сме 24 часа с тия деца. И да не забравяме, че като деца те са изложени на всякакви опасности. Не само нашия човешки свят, но и света на духовете, който също напада и обладава хората. И както тя (хореографката Галя Христова) каза за тези психопати по филмите, всъщност аз съм разследвал въпроса и тези психопати, по документални филми и книги, всъщност са хора, които са имали някакви проблеми в детството, но са били обладавани от демони и са правили жертвоприношения. Т.е. не трябва да забравяме и света на сенките, който може да атакува децата".

„Може ли гостите, които идват тук, да минат през тест за наркотици, защото аз имам чувството, че говоря с някакви наркомани? Какви демони, какви дяволи бе, хора?", възмути се Мавриков. Той беше подкрепен от Галя Христова: „Ти тия добавки дето ги вземаш, нямат ли такива отражения", захапа тя Киро Скалата.

Ако не вярваш в духа и в живота на духа, тогава ти живееш само в материята и вярваш в комунизма. Значи си комунист. Това е - който не вярва в духа, той е комунист", отвърна на удара Киро.