Нефтохимик направи първа тренировка в Долно Езерово

Спорт

06-01-2014, 12:35

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нефтохимик започва подготовка с юноши

Нефтохимик уреди три контроли в подготовката

Към отбора се очаква да се присъединят и няколко нови футболисти на проби

С група от 16 футболисти отборът на Нефтохимик направи своята първа тренировка за пролетния полусезон. От по-опитните футболисти на заниманието се явиха Коста Янев, Любомир Божинов, Диян Лефтеров и Петър Денчев. Наред с юношите на отбора те сформираха групата от играчи, която проведе тренировката.

Все още не е ясна съдбата на футболистите, които могат да разтрогнат договорите си при добра оферта от друг клуб. С всички тях предстоят разговори за бъдещето им, но към момента съдбата на клуба като цяло е неясна, т.като основният проблем пред отбора с намирането на основен спонсор не е решен. Все пак от ръководството обявиха, че разговори се водят, но към момента без конкретен резултат.

Както вече Burgasutre писа, към отбора се очаква да се присъединят няколко нови футболисти на проби. Тимът е осигурил и първите няколко контроли, които ще изиграе в подготвителния период, като сред съперниците на нафтата са Мастер, Созопол, Несебър и Спартак Варна.

Както вече стана ясно първият мач на Нефтохимик за сезона ще бъде отложеният двубой срещу шампиона на страната и Евроучастник – Лудогорец, като двубоят е планиран от БФС за 15-ти февруари.

Дотогава отборът ще се готви в местни условия, предвиден е и 10 дневен подготвителен лагер.