Едно сбъднато желание: Малката Татянка заминава за рехабилитация в Полша

Коледното желание на семейството се сбъдна, благодарение на всички вас!

9-годишната Татяна Мощенко сигурно е най-щастливото дете в Бургас днес, защото нейното най-голямо желание се сбъдна. Татянка заминава за така необходимата й рехабилитация в полска клиника.

"Мога вече да кажа, че Татяна потвърди ходенето си до Полша. Благодаря ви на всички ,които помагахте и продължавате да помагате на моето малко момиче. Прекланям се пред вашата борба за подкрепа на Татяна за достоен живот! Тя премина през много препятствия до желаното и лечение", споделя с нескрит възторг нейната майка - Мария.

Татяна Мощенко страда от хидроцефалия, в последствие със забавяне на развитието й лекарите поставят и диагнозата детска церебрална парализа.

Направени са й редица операции, някои от които животоспасяващи. Сега детето се нуждае от усилена и качествена рехабилитация,  за да се избегне фатално изкривяване на гръбначния стълб. За това бяха необходими над 5 хил. евро, които вече са събрани, благодарение на всички вас. За да се завърши целият курс на лечение обаче ще са нужни още средства, споделя още майката.

"Моля ви не ни оставайте още ,ние тръгваме, но ще имаме нужда още от вас приятели. Подкрепяйте ни до завършването на курса,който ни определиха", зове Мария.

Може да продължите да помагате на Татянка чрез:

peypal :tatianamaria@abv.bg
Банкова сметка в лева:
ProCredit Bank
IBAN: BG 30 PRCB 92301022562214
Татяна Мариева Мищенко
Банкова сметка в евро:
ЦКБ АД Клон Бургас
BIC/CECBBGSF
IBAN: BG 62 CECB 9790 1439 1288 00
MARIYA LAVRIKOVA MISHTENKO