Секунди след целувка - неприятна болка...

Вероятно сте чували за алергия от хранителен продукт или от дадена материя, но за колко от алергиите, които следва да прочетете, сте чували?
Алергия от физическа дейност:
Фитнесът е забранена зона за хората, които са алергични към физически упражнения. Този вид алергия е изключително опасна, тъй като симптомите могат да доведат до смърт.
Алергия от вода:
Кожата се подува и се покрива с петна при допир с вода. Къпането под душа или във вана е изключено, единственият начин да се запази хигиената е с помощта на мокри кърпи, което също не е приятно за алергичните към вода хора. Устните им също са алергични, по тази причина те могат да приемат течности единствено чрез сламка.
Алергия от целувки:
Не е установено дали алергичната реакция се предизвиква от допира на устните или от обменените вещества при една целувка, но е доказано, че секунди след нея се появява неприятна за алергичния болка. Ето това се нарича смъртоносна целувка!
Алергия към студ:
Тази алергия обхваща не само климатът, но също така и студени напитки, студена храна. Всичко, което е твърде студено, не се препоръчва на хората, имащи този вид алергия.
Алергия към семенна течност:
Малък процент от жените са алергични към семенна течност. При опит за забременяване се предизвикват силни раздразнение и болки, но зачеването не е изключено.