Патев отива в Спартак Варна, Денчев се двоуми

Централният защитник се е разбрал за своите условия и се очаква да се появи на първата тренировка на соколите идния вторник

Бившият вратар на Нефтохимик Петър Денчев заяви, че все още не е постигнал договорка да премине във варненския Спартак, където треньор е Атанас Атанасов – Орела, който през сезона водеше „нафтата”.

 “Проведохме разговор с Атанас Атанасов, но на този етап няма нищо сигурно. Само говорихме, все още не съм получил оферта. До дни ще има решение – заяви вратарят.

Петър Денчев направи силен сезон за Нефтохихимик, дори се появи на първата тренировка на отбора в понеделник, но още тогава стана ясно, че ще разтрогне договора си с изпадналия в тежка финансова криза бургаски клуб. Още по време на есенния полусезон се появи интерес към стража, но засега Денчев изчаква с решението си къде да продължи кариерата си.

За сигурно попълнение в отбора на Спартак обаче може да се смята защитникът Петър Патев, който през есента бе титуляр в почти всички мачове на нафтата. Централният защитник се е разбрал за своите условия и се очаква да се появи на първата тренировка на соколите идния вторник.