Нефтохимик направи двустранна игра с Мастер

От спортно – техническия щаб продължават да търсят възможност за провеждане на кратък предсезонен лагер

В събота футболистите на Нефтохимик проведоха поредното си занимание от своята предсезонна подготовка. Играчите тренираха на стадиона в Долно Езерово като се възползваха и от хубавото време, което позволява да се тренира на базата на отбора.

В играта с Мастер, която бе с учебна цел, взеха участие всички футболисти на отбора, сред които няма контузени. С отбора тренираха и „старите пушки” Коста Янев, Любчо Божинов, Диян Лефтеров, Ивелин Янев, Галин Димов, които към момента са решили да продължат тренировки с нафтата. Не се знае обаче дали и те няма да получат предложение от друг клуб, на което „не могат да откажат”. Останалите играчи, които водят тренировки с отбора са юноши. С тима тренира и новото попълнение Георги Петков, който официално подписа договор с нафтата.

В неделя отбора ще почива и в понеделник отново продължава с подготовката си. Отборът ще тренира по познатата схема – на стадиона в Долно Езерово и на пистата в спортен комплекс Славейков. От спортно – техническия щаб продължават да търсят възможност за провеждане на кратък предсезонен лагер, но липсата на средства силно ограничава възможностите в това отношение.