Мастер продължава подготовката на високи обороти

Лагерът на отбора, който ще се проведе в Поморие ще започне на 23-ти януари

Отборът на Мастер продължава своята подготовка за пролетния дял от първенството. С отбора  тренират четиримата футболисти от Нефтохимик, които са пред договори с третодивизионния тим, плюс още няколко нови попълнения, чиито умения ще бъдат пробвани в предстоящите контроли. В момента групата от играчи наброява 26 футболисти.

През седмицата са планирани тренировки на базата в Българово и на стадиона в Поморие. Селекцията в тима ще продължи и по време на подготовката, а отборът вече започва да се готви и за започващите през седмицата контроли.

Тимът вече изигра първа учебна игра с Нефтохимик, в която новите играчи се откроиха с добри изяви и допринесоха за доброто представяне на отбора. Макар и в съвсем начална фаза подготовката на тима дава заявка за силно представяне напролет и получаване на виза за Б група, каквато е официално обявената цел на ръководството.

Лагерът на отбора, който ще се проведе в Поморие ще започне на 23-ти януари, съобщиха от клуба. Дотогава отборът ще води подготовка предимно за физика и кондиция. Както преди седмица треньорът на Мастер Ангел Стойков призна, отборът все още не е напълно готов за атаката на Б група, но след провеждането на една подготовка, съобразена с новите цели, това ще бъде направено.