Кои са мъжките ерогенни зони?

Малко дами знаят, че главата, но тази на раменете, е именно такава зона

Масаж на челото и кожата върху главата спомагат за отпускането и отделянето на голямо количество хормони на удоволствието у партньора.

Ако пък по време на половия акт дръпнете мъжа за косата, у него ще се събудят хищнически инстинкти.

Друга зона са шията и ключиците. Целувките на шията са много интимни. Може също да си поиграете с ключиците - първо да прокарате по тях пръст, а после и устни, съобщава Lifestyle.

Мъжът може бързо да бъде приведен в състояние на пълна сексуална готовност, ако погаделичкате въображаемата линия от пъпа му до пениса му.

Впрочем не се хвърляйте веднага да галите най-видимия орган на мъжката възбуда. Отначало обърнете внимание на бедрата му, особено на вътрешната им част. Леко докосване или погалване с крачета, или силни масажни движение, или пък ласки с голите ви гърди ще станат приятно начало на половия акт.

Голямо количество нервни окончания има в долната част на тестисите, затова ласките там с ръце или устни предизвикват незабравими усещания.

И накрая според учените сексуалната възбуда се появява в централната нервна система. Затова е важно не само да галите партньора, но и да не забравяте за стимулирането и на други чувствени органи.