5-те най-тузарски имота на пазара

Портфейл

13-01-2014, 12:17

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Високите глоби пречат на узаконяването на имотите

Най-луксозните апартаменти и къщи за продажба през изминалата седмица

Повече къщи и по-малко апартаменти. С това се характеризира предлагането на луксозни имоти в началото на 2014 г.

Преобладаващата част от тузарските апартаменти, които се оферират са ново строителство и дизайнерски обзаведени. Значителна част от къщите, разположени в центъра на София, се нуждаят не само от основен ремонт, но и от реставрация на фасадата.

1. Бояна (София) – 1 200 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 890 кв.м Дворът е с площ 820 кв.м. Имотът е с локално отопление. Разполага с отлична панорамна гледка към Копитото и София. Басейнът, парната баня, сауната и фитнесът се намират в сутеренния етаж. Къщата разполага с асансьор.

2. Център (София) – 894 990 EUR (виж повече)

Къщата се намира на столичния бул. „Цар Освободител”. Площта й е 307 кв.м. На първия етаж са разположени четири стаи с кухненски бокс и тоалетна. На втория – три стаи, кухненски бокс, баня с тоалетна.

3. Банско (Благоевград) – 700 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира в местността Предел и разполага с панорамна гледка към планините Пирин и Рила. Разгънатата й застроена площ е 1308 кв.м. Сред особеностите на имота са инкрустирани мраморни и ониксови подове и бани, ръчно изработена дървена ламперия и перила, скулптури и колони от камък, фиброоптично осветление и уникални мебели от различни краища на света.

4. Морска градина (Варна) – 599 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 220 кв.м, се намира на третия етаж в луксозна жилищна сграда в Морската градина. Имотът се състои от просторен дневен тракт с тераса, от която се открива гледка към морето, две големи спални, баня, тоалетна, гардеробна. Предлага се напълно обзаведен.

5. Център (София) – 5 000 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира на столичния бул. „Васил Левски”. Разгънатата й застроена площ е 744 кв.м. Към къщата има допълваща постройка, както и зимна градина с площ от 271 кв.м. Имотът е основно ремонтиран през 2008 г. Дворът разполага с четири паркоместа.