Над 30 фирми в четвъртото издание на „Вашата сватба, мечта”

Бургас Лайф

13-01-2014, 14:10

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Остров "Св. Анастасия" развива сватбен туризъм

Най-красивите идеи за булки, тържества и грим на показ в Бургас

За четвърта поредна година Асоциация на бургаските сватбени агенции организира изложението “За вашата сватба, мечта 2014!”. Събитието ще се състои на 26 януари в хотел „България”, където над 30 фирми, заявили участие ще преставят модни и авангардни идеи за най-щастливото събитие в живота на влюбените.

Повече от пет сватбени агенции и първия в региона сватбен център „Брилянтин” ще се включат в изложението за да представят съвременните тенденции в булченските облекла, стила на сватбените тържества и всеки детайл от облеклото, аксесоарите, грима и интериорните решения.

„Всяка година предложенията на фирмите стават все по-интересни и иновативни. Това, което прави действително едно подобно събитие в живота на хората неповторимо са желанията на различните клиенти. Именно те обогатяват офертите на агенциите и вдъхновяват сватбените агенти да предложат наистина интересни и практични решения”, коментира Силвия Тенева, собственик на първия сватбен център.

Според нея с всяка изминала година се отбелязва ръст на сватбите между чужденци на територията на Бургас, както и увеличаване на ритуалите по подновяване на брачните клетви при двойките над 40 години.