Откриват първия сватбен център в Бургас със светещ стъклен подиум

Бургас Лайф

13-01-2014, 15:52

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 30 фирми в четвъртото издание на „Вашата сватба, мечта”

Първият в Източна България център тръгва екслузивно с рокли на световно известни дизайнери

В месеца на влюбените – февруари, в Бургас ще бъде откит първият официален сватбен център. Проектът е на иницатора на местната асоциация на сватбените агенти в града – Силвия Тенева и ще събере на едно място, както най-известните дизайнерски марки, така и уникален шоурум за бъдещите младоженци.

Общата площ на сватбения център е над 250 кв.м., разположен на две нива, и вип зала със светещ стъклен подиум върху, който ще са позиционирани едни от най – атрактивните модели.

В сватбения център „Брилянтин” ще намерят място всички възможни продукти и услуги, свързани с тържествата за сватбата. За първи път в Източна България на едно място ще бъдат обединени целогодишно всички необходими аксесоари за булките. „Брилянтин” ще бъде и официалният представител на световно известните марки „Vera Wang” „Pronovias”, „ White one”, „Demetrios”, „Blue by Enzoani ”, „Modeca”, както и на обувки и чанти на „Paradox London” и аксесоари на “Emmerling” , „Gourmet house”, „Vera Wang”, „Полиника” и много други.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен