Бургаско действие в БГ уеб сериала "Типично"

Бургас Лайф

14-01-2014, 06:20

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Куката идва на 22 януари в Бургас с моноспектакъла "ВИП"

Историята се върти около типичните отношения между съвременните млади хора и по-точно младите двойки

Жените никога нямат достатъчно обувки. Мъжете никога не помагат в домакинството. Жените лесно се развълнуват, но пък мъжете всякъш не толкова - приемат нещата без да задават много въпроси даже и да става въпрос за най-добрите им приятели.

Това са само част от темите, които ще се нищят в българския уеб сериал "Типично". Проектът стартира само преди два месеца по идея на Филип Стоянов и Николай Гарабедян, които са и сценаристи на продукцията. 

"Без пари и каквото и да е финансиране от спонсори или реклама стартирахме проекта. С оглед на това, "Типично" доби сравнително голяма популярност в Бургас, особено сред младите хора (18-26).  Всъщност "Типично" е комедиен, уеб сериал, чието действие се развива в Бургас, а историята се върти около типичните отношения между съвременните млади хора и по-точно младите двойки", споделя Филип и допълва, че екипът е млад и ентусиазиран, но не и безразличен към ситуацията в страната.

"Българското общество се намира в много трудна и дори тъжна, икономическа и социално нестабилна, изпълнена с протести, безработица и скандали ситуация. Вярваме, че в точно този момент, България има нужда от независими, неподкупени и искрени хора, опитващи се да върнат усмивките на хората, дори и за няколко минути", споделя още той.

Епизодите от сериала са качени в YouTube и набират все по-голяма популярност.

Виж повече подробности около проекта тук!