Школата стартира подготовка на 15 януари

Двата набора от ДЮШ на „Берое“, които се състезават в Елитните групи до 17 г. и до 19 г. ще започнат своята подготовка утре (15 януари).

Първите занимания за 2014 г. са насрочени за 13 ч.

„Берое“ U19 зимува на 8 място в Елитната група до 19 г. с актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби. Головата разлика на тима е 31:18
Ясни са и две от контролите за момчетата на Иван Гаджев. На 1 февруари те ще играят с мъжкия отбор на „Розова долина“ (Казанлък), а на 19 февруари ще премерят сили и с мъжете на „Верея“ (Стара Загора).
„Берое“ U17 също се намира на 8 място в Елитната група до 17 г. с актив от 20 точки, завоювани след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби. Головата разлика на отбора е 15:12
Контролите за отбора на Господин Мирчев, които са известни до момента са мачове с връстниците си от „Верея“ (Стара Загора) на 25 януари и двубои със съставите на „Ботев“ (Пловдив) и „Локомотив“ (Пловдив). Датите за мачовете с пловдивските отбори предстои да се уточнят.
Отборите от ДЮШ на „Берое“ до набор 2002 г. вкл. ще започнат своята подготовка на 20 януари, а тези след 2003 г. на 3 февруари. Детайлната програма на тези отбори предстои да се уточни.
Поради големия интерес ПФК „Берое“ обявява, че всяко дете, което желае да бъде част от ДЮШ на клуба може да дойде на едноседмичен пробен период и ако бъде одобрено от съответния треньор ще получи покана да продължи своето развитие като част от старозагорския клуб.