Мишел Обама изненада с поканите за юбилея си

В тях първата дама на САЩ дала някои указания на гостите

 Мишел Обама изненада гостите с поканите за юбилея си.

В тях първата дама на САЩ дала някои указания на гостите, съобщава "Чикаго Трибюн". Съпругата на Барак Обама посъветвала поканените "да си носят удобни обувки, да са хапнали преди да дойдат и да упражняват стъпките си в танците".

Най-изненадващата инструкция е гостите да са похапнали преди да отидат на празника, който ще се състои на 18 януари. Изглежда, че Мишел не отдава голямо значение на 50-годишнината си. Тя избрала да отдаде приоритет на танците пред тържествена вечеря на маса.

Така че тези, които са се надявали да присъстват на угощение в Белия дом, сигурно са останали разочаровани. Авторката на книгата "Малки празници – неофициални или елегантни у дома" Лизи Пост смята, че поканата не е неучтива, а просто "различна от това, с което са свикнали хората".

Журналистът Колин Коуи коментира поканата в "Чикаго Трибюн", уточнявайки, че "не би направил нещата по този начин". "Когато искаш да накараш хората да се почувстват удобно, им предлагаш хубава музика, добре снабден бар и отлична храна. В обилни количества", казва той.