Какво могат да ти "кажат" ръцете?

Ако имате „М” на дланта – сте по-умни и с усет към лъжата

Всеки човек се проявява различно в ситуациите, пред които животът ни изправя. Малките ръце говорят за усет и заинтересованост към големи неща и планове, а дебелите и големи ръце показват, че притежателите им са по-годни към работи, които изискват точност - като фина механика, бижутерство и т. н.


Хората, които имат дълги и тесни ръце, с фини и дълги и прави пръсти, са ръководени от сърцето и душата си. Те се отвращават от всичко недостойно, пошло и лошо. Притежават силна воля, която им дава сила да се застъпват за идеални цели. Много държат на приятелите си и са готови да дадат дори и живота си за тях.

  • Линиите на дланта ни могат да образуват различни фигури, но могат да образуват и букви. Една от тях е буквата М. Смята се, че тя е много рядко срещана и хората, които я имат, не са случайни. Хората, които имат буква М на дланта си са изключително надарени. Имат силна интуиция, много енергия, усет към лъжата, усет към успеха. Ако искате да стартирате успешен бизнес, то не се колебайте да поискате съвет или направо да поканите за съдружник човек с буква М на дланта.


Ако пък си имате такъв за половинка, да знаете, че с нея шега не бива. Особено, ако е жена! Нито можете да я излъжете, нито можете да я въртите на пръста си. Направите ли го, ще си патите от собствената си наивност. Тя е по-силна от вас, разберете го! Когато и двамата партньори имат буква М на дланите си, отново дамата е по-надарената. Това най-вероятно се дължи на интуицията, която при жените обикновено е по-силна. Има обаче и два съвета към „избраните“. Понякога стават прекалено деспотични. Това се случва, защото рано или късно, те забелязват, че са по-умни и по-способни от останалите и пошлостта и глупостта започва яко да им лази по нервите. И все пак, това, че си по-добър от другия, не ти дава право да мачкаш и да се подиграваш. Хората с буква М на дланта не бива да се примиряват с посредствен живот.


Ако работят ниско платена работа, ако в любовта търпят неподходящ партньор, ако ежедневно им се налага да вършат нещо, което усещат, че е под достойнството им, това ще ги убие психически.