Цачева към управляващите: Не губете времето на България!

Не може партиите, които не спечелиха изборите да се чувстват като самодоволни атентатори

Голяма част от органите на реда са ситуирани около Народното събрание. Къде са полицаите в българските градове и села, когато медиите на това правителство ни показват български граждани, оставени без защита и станали част на безконтролно посегателство?
Това попита от трибуната в Народното събрание Цецка Цачева.
По думите й никога през последните 20 години държавата не е била толкова напрегната и несигурна.
Този състав на Народното събрание е залог на едно управление на неясни и безпринципни уговорки. След това управление е необходима пауза. В страната тече процес на реставрация, изтъкна още Цачева.
Според нея изход не се вижда, а хората са на улицата, бизнесът е объркан, чуждите инвестиции бягат от България.
Заливат ни информационни компромати, идващи от близки на правителството, категорична е тя.
Цачева изтъква, че проблемите на българското обществено не са проблемите на "Позитано" 20 и не може партиите, които не са спечелили изборите, да се чувстват като самодоволни атентатори.
Бихме се радвали правителството да може да реши поне един проблем на българските граждани, защото ние сме в Народното събрание по волята на обществото, убедена е Цецка Цачева.
Народният представител от ГЕРБ призова управляващите да не губят времето на България и българите, защото те вече нямат търпение.
Направете единственото достойно и правилно, за да си отиде този мандат и това задкулисно управление с достойнство. Подайте си оставката, господа управляващи. Вие също, г-н Орешарски, заключи Цачева.