Георги Първанов: Хайде да разтревожим левицата!

Кой разпъва медиен чадър над председателя на партията?

„Чуха се много коментари от страна на БСП, че Национална гражданска инициатива "АБВ" отнема гласове от левицата, но за 3 години в България се проведоха три важни избора, които БСП загуби тежко. Не заради отнета сила, а заради слабостта на ръководството”.

Това заяви Георги Първанов по време на пресконференция на "АБВ" в зала 7 на НДК.

По думите на бившия президент от липсата на конкуренция не печели нито България, нито БСП. Той е категоричен, че движението ще гради политика, без да създава партия поне към този момент.

„Конфронтацията и агресията не могат на бъдат движещи сили в обществото. Ние разчитаме на съединение, родолюбие, подобряване на демографската, политическата ситуация в страната, създаване на качествена образователна система”, каза Първанов.

"БСП е в тежка зависимост, в страната властва една медийна империя, изпълнена със злоба към нашето движение", сподели той.

Първанов каза още, че ПП ГЕРБ е най-големият им политически опонент.

Според бившият президент обществото трябва да получи отговорите на следните важни въпроси: кой разпъва медиен чадър над председателя на БСП, кой взима важните решения в управлението на страната, кой предложи Пеевски и кой кадрува безпринципно.

Очаквайте още подробности !