Журналистка с флашка, а държавата на задна прашка

Вече стана очеизвадно, че 2014-та ще бъде по-мизерна от миналата и вероятно по-добра от следващата. От леговището на евтините и пошли реалити формати пак изпълзя вездесъщата Патрашкова, която като бдителен Павлик Морозов се впусна из медиите, за да разкаже на изстрадалия народ истината за Бойко, Румен, Първанов и не знам си кой още.
Нищо изненадващо, пощальонката на Алексей постави за пореден път държава и общество в поза партер, позволявайки си да разтръбява твърдения и версии, за които във всяка една нормална държава биха и потърсили наказателна отговорност на секундата. Но за съжаление се намираме в Булгаристан, където вчера Патрашкова бе клеймена като слуга на дявола от делото „Октопод“, днес канена в сутрешния блок като пръв приятел и боен другар в битката с злия Падишах и подслушвача му Великият Везир.
Алексей, Станишев, Местан, списъкът на настъпаните от Борисов злодеи е ясен, а действията им предвидими и трудно предотвратими. Те държат медиите, те държат прокурорите, те размахват поръчкови протести и заклеймяващи псевдо журналистически разследвания.
Държавата е на колене, а в очите ни се хвърля поредната лъжа – Олигарски намалил тока и защитил най-бедните. Заблуда за наивници и интелектуални провинциалисти. В каквито ни превърнаха изродите-сценаристи на мимикрията Преход.
Тъпото е, че когато стане ясно ,че Царя е без дрехи, тогава задниците на всички ни ще бъдат голи. Защото си трайкаме и си правим майтап. Но народът е казал, че на гол задник майтап си е живо...