Части от София без вода във вторник (график)

Засегнати са ж.к. Света Троица и град Банкя

На 21 януари 2013 г. (вторник), във връзка с подмяна на неработещи спирателни кранове по ул. „Цар Иван Александър” жк. „Света Троица”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Вардар”, ул. „Искрец”, площад „Крушево”, ул. „Коньовица”, бул. „Тодор Александров”, бул. „Константин Величков”, бул. „Сливница”, ул. „Богданци”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски разположени на адрес: ул. „Цар Симеон” и ул. „Хайдут Сидер”; ул. „Цар Иван Александър” и ул. „Качаник”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 21 януари 2014 г. (вторник), във връзка с ремонтни дейности по ул. „Поморие” в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Поморие“ до ул. „Блян“,ул. „Балчик“ по ул. „Поморие“ от ул. „Москва“ до ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Поморие“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.