Николета доказва, че била с Ники на почивка (СНИМКИ)

На Ни Ло й хареса идеята, че е на интимна екскурзия с футболиста и побърза да всее страх у Алисия

След като скандалният Валентин Кулагин избухна с папарашки снимки, които сочат, че Николета Лозанова е на любовна екскурзия с Ники Михайлов, плеймейтката замълча за няколко дни. Днес обаче избухна с две снимки, чиято цел е да покаже, че наистина е летяла и че с нея има още един човек, предаде HotArena.net.

От папарашките кадри много от читателите заявяват, че не може да се потвърди версията, че водещата е именно с вратаря на Ботуша. Двамата бяха заснети на летището поотделно и единствената причина да се счита, че всичко е така, както е описано, е 99,9 процентовата гаранцията на Кулагин.

Нетипично за моделката е запазването на спокойствие. Тя не избухна с опровержения - нито потвърди, нито пък отрече новината, вероятно е чакала някой да я потърси за коментар, което не се случи.

Както знаете, Карбовски е един от малкото, които се излъгват да я поканят в свое предаване. Неслучайно Лозанова затова прие идеята за свое присърце.

Появи се и публикация от неин почитател в профила й във Фейсбук, който гласеше: „Ники, чекни се, за да видят, че не си в Италия“. Това писание обаче бе изтрито, тъй като на плеймейтката й е изгодно да си мислят, че е именно там и то с не каква да е компания.

Няколко дни след скандала с Михайлов, днес пловдивчанката публикува два фотоса в Инстаграм. Единият е на снимка на облаци, направена от самолет, а другата две кафенца.

На 80% сме сигурни, че Ни Ло е харесала идеята, че се счита, че е на интимна екскурзия с Ники Михайлов, тъй като това е породило съмнения и притеснения у най-големия й трън в очите – Алисия. Снимката със самолета показва, че тя наистина е летяла, а двете кафенца – медиите да интерпретират, че едното е на спортиста. Но все пак да не забравяме, че имаше и приятелка с нея, която вероятно е алиби.

Далеч сме от мисълта, че Николета ще си признае, тъй като това би означавало да съсипе и малкото останала чест на мъжа си Валери Божинов. Все пак не се е чуло за друга жена в медийното пространство, която да забива пирон след пирон в егото на съпруга си и да го унижава по толкова явни и разнообразни начини.