Джена се съюзи с Андреа, настъпват Николета

Фолкдивите заедно против пловдивчанката

Поп-фолк хубавицата Джена зае страната на Андреа във войната й с Николета Лозанова. Певицата не коментира конкретно конфликта, но изрече толкова невероятни думи за русата си колежка, че не е трудно да се досетим коя от двете предпочита, предава клюки.бг.

Джена бе специален гост в „Звездно“, където разказва за себе си и отминалата година.  Думите на хубавицата относно нейната колежка Андреа направо възхитиха България. Двете сътвориха хита „Пий едно от мене“ и тогава бившата на Коко Динев е разбрала най-после що за човек е половинката на Кубрат. Андреа била много по-различна от представите й преди това. Много емоционална, много отзивчива и голям професионалист – казва за нея Джена.

Всичко това няма как да се е харесало на Николета Лозанова, която от месеци не спира да се заяжда с Андреа и да опитва да я злепоставя чрез предаването си „Поверително от NL“. Не се знае защо се е получил огромният конфликт между двете, защото те бяха доста близки преди, а сега не се понасят дори в една стая.

Джена подкрепи бъдещата госпожа Пулева, изказвайки се много ласкаво за нея, за разлика от друга тяхна колежка. Преди около 2 месеца Цветелина Янева даде да се разбере, че никак не харесва Андреа и тогава двете с Николета си сформираха един доста злобен разговор в ефира на „Поверително от NL“. Джена обаче не е като Цвети в доста отношения.