Приказката свърши! Валери иска развод от Николета

Скандалната афера на пловдивчанката с Ники Михайлов окончателно е изчерпала търпението на Божинов

Валери Божинов иска развод от Николета Лозанова и скоро официално ще сложи край на брака им, пише Кliuki.net. Близки до спортиста издават, че скандалната афера на моделката с Ники Михайлов окончателно е изчерпала търпението на Божинов и той планира да разтрогне брака им.

Най-обсъжданата двойка у нас, уж се събра през октомври миналата година и дори заминаха заедно на почивка на Малдивите. Както изглежда обаче опитът да се помирят се оказа неуспешен и Валери смята да се раздели официално със съпругата си.

Точната причина за раздялата остава засега в тайна, но според близки на спортиста, италианската афера на Ни Ло е сринала и без това разклатения им брак.“90% е сигурно, че ще се разведат съвсем скоро. Този брак няма да го бъде“, коментират близки до спортиста. Разкритията на Валентин Кулагин допълнително наляха масло в огъня и влошиха окончателно отношенията им.

Припомняме ви, че преди броени дни стилистът на звездите пусна истинска бомба. Николета бе засечена на летището в компанията на Ники Михайлов, като двамата пътуваха заедно за Италия.

По време на полета двойката се правела, че не се познава, но през цялото време си пишели по телефоните. При пристигането си в родината на Данте, двойката заминала заедно в неизвестна посока. Във футболните среди коментират, че флиртът на Лозанова ще се окаже фатален за брака й. Божинов окончателно се разочаровал от Николета, при която се върна само заради дъщеря им Никол.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен