Татуисти и фитнес маниаци се обединяват отново в благотворителна кауза

Нека в началото на новата година се включим в кампанията в помощ на семейството като изпратим SMS с текст DMS MILEN на номер 17 777, зоват организаторите

Младият бургазлия Милен и неговата дъщеричка, за чиито тежко здравословно състояние БургасУтре писа няколко пъти,  отново имат нужда помощ.  

За да оздравеят, са нужни средства, с които семейството не разполага. В края на миналата година, по време на Коледните празници, от  клуб „Entartainment“ и клуб „Образование и наука“ на сдружение „Младежки глас” проведоха благотворителна инициатива в подкрепа на бургаското семейство. За съжаление обаче средствата, които се събраха от нея са само капка в морето в сравнение с цялата сума, необходима за лечението им. 

Събраната сума е на стойност 540 лв. Тя бе предоставена на съпругата на Милен – Мария. Жената сърдечно благодари за подкрепата, която младите оказват на семейството й.  Тя сподели, че резултатите от  DMS кампанията е достигнала рекорд през месец декември – 868 броя, в сравнение с ноември, когато са изпратени едва 64 смс-а. Техния брой в различните месеци варирал между 34 и 70.

„Нека в  началото на новата година се включим отново в кампанията в помощ на семейството като изпратим SMS с текст DMS MILEN на номер 17 777”, зоват организаторите на благотворителната инициатива.  Заради големия интерес от сдружението са решили да организират второ парти. То ще се проведе на 1 февруари от 22 часа в бураският клуб „Silver“.

Тези, които не успеят да присъстват могат да помогнат на Милен, чрез дарение:

Банковата сметка е:

Титуляр: Милен Людмилов Генов

Банка: УниКредит Булбанк

IBAN: BG09 UNCR 7000 1520 8218 77

BIC: UNCRBGSF