Къде бъркате в свалките

Поуката е за господата

На всеки мъж му се иска да вярва, че що се отнася до свалките, няма по-добър. Безгрешни хора обаче няма, така че е добре да допуснете, макар и за кратко в главата си, че може и да грешите някъде, предупреждават от AskMen. Вижте кои са най-често срещаните гафове, които допускате, когато се приближавате към някоя мацка.

1. Страхувате се от провал

Ако започнете да вярвате, че ще се провалите, най-вероятно ще ви се случи точно това. Голяма грешка също така е да смятате, че за да успеете, трябва да прилагате някакви трикове, с които да залъжете мадамите. Много жени бягат от мъже, които се правят на велики. Представете си, че имате приятел, който винаги се прави на много велик. Колко пъти ще излезете с него и дали няма да започнете да го отбягвате? Точно така, ще започнете. Същото е и с мадамите. Забравете всичко, което сте чували за игри, тактики и други неща. Готините жени биха се запознали със симпатичен мъж, който говори нещата, които мисли, а не с някого, който се чуди как да се направи на готин.

2. Избирате грешното място

Нямаме предвид грешно място по тялото, а грешно място, на което да сваляте жени. Не навсякъде се получават нещата. Няма как да очаквате една дама да иска да си говори с вас, ако се намирате на място, което извиква съвсем други асоциации. Такива места са например фитнес залите. За да сте по-уверен, придържайте се към баровете, но не само там. Виждайте се с приятели, излизайте с по-големи групи хора.

3. Мислите, че всички жени искат да флиртуват

Фактът, че някоя мадама е в бар, танцува, смее се и пие с приятелки, не е задължително доказателство, че си търси заигравка. Може би просто е излязла да се забавлява. Има случаи, в които ще ви позволят да се присламчите към компанията, но по-добре бъдете готови да ви отрежат бързо. Ако усетите дори най-малки знаци, че не сте желани на този купон, най-добре съвсем приятелски се махнете.

4. Прекалено сте се натаралянкали

Жените обичат да бъдат около мъже, които могат да контролират както себе си, така и случващото се наоколо. Никоя мацка няма да остане очарована, ако съборите масата, повърнете върху дивана и после заспите в тоалетната. Ако пък така сте се натряскали, че не можете да кажете нищо разбираемо, шансовете ви са кръгла нула.

5. Използвате заучени фрази

Съжаляваме, момчета, но всичко, което се тиражира за безотказните фрази за свалки, е пълна глупост. Няма нищо по-тъпо, по-смешно и по-отблъскващо за свестните жени от мъж, който им говори със заучени фрази. Защо? Ами защото това показва, че пичът страда от жестоки комплекси и липса на самочувствие и затова е запаметявал някакви безумни изречения.

6. Не задавате директни въпроси

Най-лошото нещо, което можете да направите, е да заговорите някоя жена и през цялото време да дрънкате само за себе си. Колкото повече говорите за себе си, толкова повече ще отблъсквате мацката. По-скоро заложете на въпросите, питайте мадамата за нещата, които ви интересуват и така ще я накарате да се включи дейно в разговора, а не просто да цикли и да се прави, че ви слуша.

7. Говорите твърде много с приятелите й

Фокусирайте се върху жената, която ви интересува. Ако хабите повече енергия за разговори с нейните приятелки, отколкото с нея самата, тя ще реши, че си падате по някоя друга и няма да се интересува от вас. А и е тъпо да си говорите дълго време с една жена, само за да направите впечатление на другата. Така на първата ще й стане особено неприятно.

8. Пипате прекалено много

Личното пространство е изключително важно нещо. Само от мацката зависи дали ще ви допусне в него, а не решавате вие. Традиционно в баровете и дискотеките хората се държат една идея по-освободено, но това не означава да нахалствате. Спазвайте правилото, че щом се приближавате до жена, която не познавате, трябва да се държите прилично. Изчакайте тя да направи първата крачка, ако изобщо има такова намерение.

9. Не знаете дали е обвързана

Много е глупаво да загубите половин час в свалки с жена, която си има сериозен приятел. Добре е предварително да се уверите, че не е обвързана. Ако не, поне се опитайте още в началото на разговора ви вече да сте наясно. Ако е сама, продължавайте. Имайте предвид, че много жени може да ви оставят по-дълго време в неведение, само защото им харесва да флиртувате с тях. Но това не значи, че после няма да ви отрежат.

10. Гледате я втренчено

Често, захласнати по мацката, някои мъже започват да зяпат и забравят да водят разговора. Ако прекалено много се втренчвате и едновременно с това внимавате за всяка ваша дума, за да направите само добро впечатление, да знаете, че няма да имате никакви успехи. И ще накарате мацката да се чувства особено и неудобно. Опитайте се да се държите естествено, без да простеете твърде много.