Преслава: Здрава съм, не съм била в болница!

Певицата проговори относно слуховете, че взима наркотици

Преслава отрече да взима опиати или да е болна. Фолк певицата изключително рядко коментира клюки за себе си, но след като медиите заляха с информация, че е припаднала в пловдивска дискотека, тя реши да отговори на слуховете.

В официална си Фейсбук страница Преси публично заяви, че нито е болна, нито има проблеми с опиати. Тя призова феновете да не вярват на всичко, което се пише за нея .

„Рядко обръщам внимание на жълтите медии, но когато става въпрос за здравето ми и притесняват близките ми хора няма как да остана безразлична! Прочетох много „новини“ свързващи ме с употребата на наркотици и искам да Ви уверя, че в тях няма капка истина. Здрава съм, не съм била в болница, чувствам се добре и не употребявам никакви забранени вещества! Призовавам Ви да не вярвате на такива новини, колкото и да се тиражират. Ако има нещо ще го научите от мен.”, написа певицата на страницата си във фейсбук.

Факт е, че изказването на Преслава е малко нелепо. Едва ли някоя звезда у нас би излязла в медиите с признанието, че употребява забранени вещества. Отдавна се говори, че Преслава взима наркотици, а според последния слух тя едва не е умряла от това. Според някои пък дрогата е и причината за рязкото й отслабване.