В ГЕРБ - Стамболийски почетоха паметта на Бенкса

С минута мълчание в памет на Георги Славков започна събранието на ГЕРБ Стамболийски

С минута мълчание в памет на внезапно починалия голям футболист Георги Славков започна събранието на общинската структура на ГЕРБ Стамболийски. Членовете на партийната организация, заедно с областния координатор и народен представител от ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров отдадоха почит на емблематичния футболист, започнал спортната си кариера като офанзивен полузащитник и нападател за Тракия (Стамболийски).
Носителят на "Златната обувка" на Европа за 1981 година, легендата на пловдивския "Ботев", Георги Славков почина внезапно от инфаркт на 21-ви януари. Внезапната смърт на голмайстор номер 1 на Европа за 1981 г. потопи в траур цялата спортна общественост в Пловдив.
След едноминутното мълчание събранието продължи с номиниране на делегати за Отчетно-изборното национално събрание на ГЕРБ на 16-ти февруари. От общинската структура на ГЕРБ Стамболийски на Националното събрание ще присъстват 4 делегати. На форума се очаква да бъдат направени промени в Устава на партията, увеличени зам.председателите и увеличен броя на членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.