Инс.Мирослав Радев отива на финалния етап на конкурса "Пожарникар на годината"

Стара Загора Лайф

24-01-2014, 16:31

Снимка:

ОД МВР Стара Загора

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Внимателно с фенерите!

Голям пожар в Стара Загора

Седмица на Пожарната

Демонстрации за Празника на пожарникарите

Ето и имената на победителите в областния етап от Националния конкурс "Пожарникар на годината"

Днес (24.02.2014г.) в сградата на РСПБЗН – Стара Загора се проведе областният етап от ежегодния Национален конкурс „Пожарникар на годината”. Призът се дава на служители с висок принос за осигуряване пожарната безопасност на населението и тяхното имущество. Победителите бяха наградени от ръководството на ОУПБЗН:

1) От направление „Пожарогасителна и спасителна дейност”, за служители категория „Б”, „В” и „Г” – инспектор Мирослав Динев Радев – ОУПБЗН– Стара Загора.
2) От направление „Пожарогасителна и спасителна дейност”, за служители категория „Д” и „Е”– гл.пожарникар Неделчо Танев Танев – РСПБЗН – Ст. Загора.
3) От направление „Контролна дейност”, за служители категория „Д” и „Е” – гл. пожарникар Вътко Пенев Пенев – РСПБЗН – Чирпан.

За участие в националния заключителен етап на конкурса беше номиниран инспектор Мирослав Динев Радев – инструктор в сектор „Пожарогасене и спасителни дейности”при ОУПБЗН – Стара Загора. Инспектор Радев успешно контролира дейността на РСПБЗН в областта в направление „Пожарогасене и спасителни дейности”. Участва пряко и има съществен принос при ликвидирането на редица произшествия. Професионализмът му се откроява при възникналите големи пожари в горския фонд през летния пожароопасен сезон. Активно се включи в погасяването на пожарите в с.Дълбоки, възникнал на 31.07.2013г.; с. Сърневец, възникнал на 06.08.2013г.; с. Винарово, възникнал на 18.08.2013г.; в землището на гр.Стара Загора, местност „Седми километър”,възникнал на 19.08.2013г.; пожари от 20.08.2013г. до 24.08.2013г. възникнали в местността „Зайчева поляна” – Стара Загора, с. Змейово, с.Остра могила и кв.Лозенец– гр. Стара Загора; с.Васил Левски, възникнал на 05.09.2013г.