Иво Аръков търпи унижения само и само да е с Мика

Актьорчето яде шамари, но си трае за да е с известна жена до себе си

Бисексуалната звезда на родната телевизия Иво Аръков е на път да изтърве поредната известна жена, която успя да оплете в мрежите си. Властната щерка на камата Мика, отдавна била усетила що за женчо си е хванала и вече го ползвала само за забавление и боксова круша. Освен, че актьорчето се бил превърнал в прост слуга на младата Стоичкова и изпълнявал нейните поръчки и прищевки, тя вече дори си позволявала да го шамари когато я издразни.

Белославскиа хубостник, който се изкачи в арт средите стъпвайки по гърбовете на известни българки като по златна стълба търпи униженията на Мика, защото не се знае дали ще успее да се докопа до друга толкова известна женска.

„Остане ли на сухо той ще трябва да се завърне отново към мъжката любов, която да му подсигурява не само удоволствие, но и кариера в бъдеще” шушукат местните клюкари.

Откакто е в столицата Иво имал фикс идея да се прочуе и да се превърне в истински секс символ на българските театър и кино, за целта той успял да се домогне до сърцата и креватите на доста известни, но застаряващи български звезди.  След което сам той донасял клюките до знанието на жълтата преса. Сред жертвите на „гларуса” са актрисите Елен Колева и Яна Маринова както и други известни дами.

Говори се, че участието си като водещ в риалити формата „Star Machine” безпощадния омайник си подсигурил след като омачкал чаршафите с тогавашната програмна директорка на телевизията, също в категория „трета възраст”. Актрисата Деси Бакърджиева, която в момента е самотна майка, признала пред близки, че манекенчето й се слагал като използвал нейната уязвимост в този момент. Силното шесто чувство на красавицата обаче й подсказало, че зад усмихнатото и забавно тийнейджърско излъчване се крие безпощаден използвач и търсач на лесна слава.