Погледнете часовника. Време е за секс!

Зарежете всичко останало и се хвърлете в кревата

 Време е за секс, дами и господа! Да, знаем, ще решите, че фокусът пада върху частта със секса. Само дето не сте познали, защото всъщност пада върху частта с времето.

 Или просто ще ви кажем кога е часът, в който най-много двойки в света се отдават на интимни забавления. Според британско изследване, 44 на сто от партньорите зарязват къде що са правили и се хвърлят под завивките точно в 19:37 часа в събота вечер, пише  likealady.bg. Останалите проценти са разпределят в неделя с 24% и петък с 22%.

Любопитното е обаче, че реално има разминаване между времето, в което мъжете и жените изпитват най-голяма възбуда и желание за секс и времето, в което действително го правят. 25% от участниците признават, че са най-възбудени сутрин, но едва 10% от тях се отдават на страстта си.

 И като цяло повечето от тях не се отдавали на спонтанното си желание, като се оправдават с прекалената си заетост.

 "Сексът по график може и да изглежда лишен от всякаква романтика, но след като установихме, че редовната физическа интимност е ключът към добрата връзка, си казваме - а защо не", коментира и съоснователят на сайта Lovehoney Ричард Лонгхърст. Не ни остава нищо друго, освен да ви посъветваме да погледнете часовника. Та, колко е часът?