Мастер завърши лагера в Поморие

Отборът се готви целенасочено по програма за подготовка на елитните тимове

Футболистите на Мастер се завърнаха от лагера си в Поморие. В продължение на седмица те се готвиха при отлични условия и хубаво време в базата на спортния комплекс в града. През този период отбора изигра и една контрола срещу Нефтохимик, завършила при резултат 1:1.

Всички футболисти тренират на пълни обороти, а в отбора няма контузени футболисти. От тези, които започнаха подготовка с Мастер липсва само Стамен Ангелов, който е на проби. Скоро ще стане ясно дали бившият футболист на Нефтохимик ще се завърне в кандидата за влизане в професионалния футбол или ще продължи кариерата си в друг клуб. С отбора се готвят Цветомир Цонков, Васил Калоянов и Христо Лемперов, които със сигурност ще добавят класа на тима през пролетта.

Тренировките по време на лагера са били много интензивни според футболистите, които тренират отговорно предвид очакваните тежки изпитания през пролетта. Старши треньорът Ангел Стойков и неговите помощници Тошко Киселичков и Петър Гаргов действат целенасочено по програма за подготовка на елитните тимове. Все още селекцията в отбора не е приключила, като до затварянето на трансферния прозорец в края на февруари в отбора могат да бъдат привлечени и други играчи.