Нефтохимик 2010 приема Габрово в дербито на кръга

Спорт

29-01-2014, 10:56

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нефтохимик 2010 загуби от новака Ботев (Луковит)

В миналия кръг момчетата на Даниел Пеев разочароваха, след като загубиха с 3:0 гейма от новака "Ботев" (Луковит)

Волейболният Нефтохимик днес ще изиграе поредния си мач от НВЛ на страната, в който ще приеме вицешампионите от КВК Габрово. Мачът се определя като дерби на кръга и противопоставя два от най-добре представящите се отбори до момента. Гостите заемат 2-рото място във временното класиране, докато домакините след поредица силни игри успяха да се изкачат до 4-то.

В миналия кръг обаче момчетата на Даниел Пеев разочароваха, след като паднаха с 3:0 гейма от новака Ботев Луковит. Трябва да се отбележи подобрената игра на тима от Северозапада, но нашите с по-големия си опит и рутина, може би трябваше да се противопоставят по-авторитетно в мача.

Днес от 18.00 часа в спортна зала Младост със сигурност ще има много публика, която да подкрепя отбора на Нефтохимик, но съперникът, който участва и в Европейските турнири през сезона, играе силно и със сигурност ще опита да вземе победата. Мачът е непредвидим като прогноза, но е сигурно, че в него ще има много борба, емоции и майсторски изпълнения, защото на полето ще бъдат играчи от най-добрите тимове в родния шампионат.