Нафтата падна от Несебър в контрола с осем гола

Спорт

29-01-2014, 16:19

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Акулите не дадоха шанс на Несебър

Ветерани събират пари за „нафтата”

При непрестанен дъжд и силен вятър, домакините успяха да се наложат с 5:3, след като на полувремето водеха с 3:1

В поредна контрола от предсезонната си подготовка отборите на Нефтохимик и Несебър изиграха двубой помежду си на изкуствения терен на градския стадион в Несебър. При непрестанен дъжд и силен вятър, домакините успяха да се наложат с 5:3, след като на полувремето водеха с 3:1.

Домакините поведоха с 3:0 като попаденията реализираха Руслан Петров, Румен Кереков и Димитър Кръстев, а в края на първата част Любомир Божинов върна един гол за нафтата. През втората част Борислав Иванов направи 4:1, но Николай Костов и юношата Евтим Димитров съкратиха до 3:4. 18-годишният юноша на Несебър Халил Юсгю оформи крайното 5:3.

"От нищо не съм доволен днес. Играта ни беше под всякаква критика. Да, времето не беше хубаво, теренът беше тесен, но това не са оправдания. Днес приключи лагера ни в Созопол, но ще имаме сериозен разговор с футболистите, защото не можем да я караме така отпуснато каквито и да са ни проблемите, коментира изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов.

"Като имам предвид, че ни напуснаха доста основни играчи и ние не сме взели нови, съм доволен. Млади момчета като Руслан Петров и Димитър Попов все повече се налагат и се надявам да разберат, че това е техният шанс. Ще огледаме състава тези дни и ще видим дали има нужда от нови хора, каза за БТА старши треньорът на делфините от Несебър Васил Банов.