Жена си поиска дарения на съпруга бъбрек - кръшкал й

Жена си поиска обратно дарения бъбрек на съпруга й, след като установила, че той й изневерява, съобщават английските медии. Семейната драма се случила на 41-годишната Саманта Ламб от английското градче Айвибридж.

Тя се омъжила за 45-годишния Анди през 2007 г. По-късно той се разболял, имал нужда от трансплантация и съпругата благородно му предложила своя бъбрек. Но когато Анди се възстановил, започнал да кръшка, въпреки че носел в себе си органа на жена си. Анди изневерил на благородната Саманта с най-добрата й приятелка.

Прелюбодейката пък си признала за връзката с Анди и се стигнало до развод. "Анди се оказа неблагодарник. Искам си бъбрека обратно, за да го даря на някого, който го заслужава повече!", негодува Саманта.

От своя страна, Анди Ламб твърди, че й е останал верен, дори когато се изнесъл от къщата, и се защитава: "Аз винаги съм имал със Саманта големи разправии. Нейните родители не ме харесваха. Освен това никога не съм я молил за бъбрека, защото съществуваше голям риск. Тя настоя и никога не съм отричал, че дължа живота си на нея!"