Николета застана до Кучкова

Пловдивчанката свирепо подкрепя новата "Мис Плеймейт"

Огромният скандал относно „Мис Плеймейт 2014″ продължава да бушува със свирепа сила. Веднага след края на конкурса се появиха информации, че Елена Кучкова е била предизвестена победителка още два дни преди финала, предава Клюки.бг. Причината е в отказалата се от участие Джулиана Гани, която е съобщила победителката преди конкурса и това се оказа именно Кучкова.

Така се разрази огромен скандал относно короната на Ели, но Николета Лозанова веднага реагира. Тя бе сред журито и не може да преглътне, че я обвиняват в корупция. Ники се кълне, че изборът на Елена Кучкова е напълно честен и е възмутена от писанията както по неин адрес, така и за целия „Мис Плеймейт“.

Самата корона не е първият скандал в тазгодишното издание на конкурса. Още преди седмици Гентиана Халити обяви ромското девойче Вилиана Латинова за нагласена победителка. Това доведе до отказването в надпреварата от страна на Вилиана. След това и Джулиана Гани се отказа под предтекст, че конкурсът е корумпиран. В крайна сметка печелившата се оказа Елена Кучкова, която е била избрана заради своята непринуденост, споделя Николета Лозанова.

Вижте какво написа Лозанова в социалната мрежа!