Диско легенда в новия хит на Румънеца и Енчев

„Sexy you” вдъхновена от красивата дъщеря на Грег Банис вокалист на Hot Chocolate

Вокалистът на легендарната диско банда Hot Chocolate – Грег Банис, пристигна за премиерата на съвместното парче с Румънеца и Енчев. Песента „Sexy you” е четвъртият международен проект на родния рап дует и Select Music Media.
„Sexy you” е вдъхновена от красивата дъщеря на Банис, а рефренът се ражда в 11-метрова лимузина при предишното гостуване на вокалиста на Hot Chocolate.
„Грег показа снимка на красивата си щерка, а Румънеца веднага й се наточи. Нямаше как да пропусна да го измайтапя, че дъщеря му ще става румънска булка. Така се роди текстът към припева на „Sexy you”, коментира с намигване Енчев.
Сред най-големите хитове от репертоара на популярната през 70-те и 80-те години на миналия век  група Hot Chocolate са „Every 1’s winner” и „You Sexy Thing”, с която завладяват света и покоряват класациите.

Диско бандата държи своеобразен рекорд в родната Великобритания – в периода 1970–1984 г. Групата изкарва по минимум един международен  хит, с което се нарежда до звезди от калибъра  на Елвис Пресли и Даяна Рос.
Банис е вокалист на Hot Chocolate през последните 11 години.

Брус Спрингстийн и „Stereophonics” са само някои от артистите, които изпълняват кавъри на емблематичната „You Sexy Thing”.