Мъри твърде предпазлив за новите: Рано е да им давам оценки

Искам отборът да започне да печели мачовете с по-голяма увереност, призна треньорът на Ботев

Треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов направи кратко изявление пред медиите преди заминаването на тима за Кипър.

Ето какво каза мъри на летището:

„На този етап селекцията ни приключи. Ако имаме някои изходящи трансфери, тогава можем да мислим за подсилване на някои позиции. Напуснаха ни 6 човека, толкова и дойдоха”.

„Твърде рано е да се дават оценки на новите. За Куртеан и Лукин съм сигурен, че дори и сега да започне първенството, няма да имат разлика с останалите футболисти от нашия отбор. Доре и Бенга се включиха в подготовката в последните четири дни, а Хамза е само на два дни. Те тепърва ще влизат в отбора. Надявам се обаче, въз основа на техните качества по-бързо да усетят нашата игра и желанията, които имаме”.

„Не даваме даром нищо на никой. Който има желание за наш футболист, да заповяда и да плати. Всички наши играчи имат цена, който иска може да ги купи”.

„Искам да сработим отбора максимално добре, да изградим по-добри взаимовръзки между играчите и не на последно място -  отборът да започне да печели мачовете с по-голяма увереност и самочувствие. Всички говорят, че резултатите в контролите нямат значение, но в крайна сметка аз искам да видя игра, която ще ни гарантира резултати, когато мачовете са под напрежение.