Кой лепна на Бойко Петното и Лекето? Кой? Кой?

ДС пак се опитва да задържи на власт Орешарски, насъсквайки нас един срещу друг

Бойко Борисов потърсил някой си Йордан Бонев, за да го помоли да свали правителството!? Борисов, бившият главен секретар на МВР, бившият кмет на София, бившият премиер, ще опре до някакъв си неосъществен комсомолец за държавен преврат! И кой разкрива всичко това? Кристина Флашкова! Апропо, ако някой знае защо великият Боян Радев не пуска кумицата си даже да минава по улицата му, ще разбере що за човек е! И що за газета управлява.

Но това са други, вестникарски проблеми. Националният проблем на управляващите е очевиден – Бойко Борисов. Добър, лош, мутра, ченге, какъвто и да е, Борисов е единствената алтернатива на онова, заради което народът изригна: „Кой”!? Заради това Орешарщината е повсеместна. Подслушват Борисов дори в тоалетната му, отдел „Политагитация” в 4 партийни централи едновременно готви компромати, а за капак му лепнаха и Петното. Този същия, дето лятото с Бареков ходеше и освиркваше хилядите, скандиращи: „Кой”!

Разбирате ли накъде бият активните работници, разработили легендата с Петното!? Естествено, че няма как някой да повярва, че точно Бисер Миланов и Йордан Бонев ще съборят държавата. Тези двамата са малки политически шмекерчета. Те живеят от кокалчетата, които им подхвърля БСП. И производните и. Затова двамата изпълняват поръчките им. Днес поръчката е да бъде дискредитиран Борисов. И то специално пред едни хора – пред онези, които не понасят Пеевски, не искат Орешарски и ще изгонят Станишев. Ако тези хора и Бойко Борисов станат едно цяло, този антибългарски кабинет си отива. И затова Петното и Лекето искат да се изкарат хора на Бойко. Искат да го злепоставят пред стотиците хиляди в държавата, излезли на площадите с викове: „Оставка”!

Ченгесарската шайка в държавата винаги ни е управлявала така – насъсквайки ни един срещу друг. Сега разработват същия сценарии. Надяват се да напомпат с гласове един Цензуриран проект, който пак е тяхна разработка. Такива, каквито бяха и ДПС, и „Атака”, каквито са всички без избягалият им Бойко. Затова всички ги е страх от него – не е с тях. Не е с онези, заради които народът е по площадите. И затова се опитват да лепнат на Борисов я Петното, я Лекето. Няма да стане! Защото снимките и на двамата от лятото не са от барикадата пред Министерски съвет, а от Барекадата! И е ясно на тези двама буфосинхронисти кой сега им подава репликите.