Заплашили с бой Деси Слава заради награда

Булевард

01-02-2014, 20:42

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Деси Слава заби борец

Деси Слава става столичанка

Група във Фейсбук с името „Да не позволим на чалгаджийката да спечели" агитирала фенове срещу певицата

С физическа саморазправа са заплашили попфолк певицата Деси Слава, ако се яви на церемонията по връчването на първите музикални награди на Box tv. Нападателни фенове възроптаха срещу блондинката заради жанра, с който тя се прочу.

Срещу певицата и дуетния й партньор Алек Сандер дори е имало кампания във Фейсбук. Група с името „Да не позволим на чалгаджийката да спечели" агитирала фенове срещу Деси Слава, съобщава „Телеграф". Парчето на певицата и Алек Сандер Ain't Over беше лидер при вота на публиката от самото начало на онлайн гласуването. Няколко дни преди неговия финал обаче хип-хоп хакери се опитали да манипулират системата, поради което бяха дисквалифицирани от организаторите.

Възмутени фенове на певицата са категорични, че не може за нея да са гласували хиляди, а в последния момент някой да манипулира вота и заради него да страдат всички номинирани изпълнители.

В крайна сметка организаторите решиха, че трябва да отменят зрителската награда заради манипулации, което предизвика недоволство в залата и демонстративното напускане на шоуто от страна на Алек Сандер.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково