Мис Плеймейт 2014: Babylon show ми даде увереност

Елена Кучкова призова клеветниците да гледат собствения си живот

Новата „Мис Плеймейт 2014“ Елена Кучкова реши да сподели някои неща за себе си, след като в медийното пространство се появиха множество клевети и спекулации с името й.

Малко хора знаят, че красавицата е живяла известно време в Лондон и именно поради свикването с определен стандарт на живот, е избрала кариерата на танцьорка. Тя не крие, че печели добре, но и тази професия си има определена цена – постоянната заетост, репетиции, нахални ухажори.

Младата дама успява да съчетае следването с честите пътувания на Babylon show, в което танцува, из страната. Тази година Елена ще се дипломира и смята това за постижение, радващо я колкото спечелената титла „Мис Плеймейт 2014“.
Двете години в Babylon show са помогнали много за израстването й. „Сцената сякаш ме възбужда“, споделя красавицата. „Когато се налага да отсъствам, поради изпит или настинка, ми липсва ужасно много. Смятам, че съм родена за сцената, а усещам и нейната любов – с камерите, прожекторите, публиката!“
За Babylon show Елена говори с голяма обич. Казва, че еротичния балет й е дал увереност и популярност, изградил е у нея плеймейтката-победител. С мениджърката на шоуто Марияна Руменова са не само колеги, но и много добри приятелки.
Елена е много щастлива от титлата Мис Плеймейт за 2014 година, но прекрасно знае, че славата е двуостър нож. Тя вярва в собствената си сила да преодолява всякакви препятствия. В тази връзка, новата плеймейтка съветва зложелателите и клеветниците да гледат и се грижат за собствения си живот.

„Странен народ сме“, обяснява с горчивина Елена. „Някой успява в живота и веднага маса народ започва да хвърля кал по него!“.
Младата дама не се оплаква от липса на ухажори – все пак това е нормално за всяка красива жена, а още повече за една Мис Плеймейт. Тя споделя философията, че мъжете са под път и над път, но тя не би избрала някой от „опашката пред блока“. Елена разкрива, че по принцип не дава много шанс на мъжете, но искрено вярва, че в крайна сметка ще срещне своята житейска половинка.