Край с "Под прикритие" по БНТ в този час!

Животът

03-02-2014, 11:15

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кука, теб Господ никога няма да те нарече Мърша!

СЕМ се събира да бистри насилието и секса в сериала, или го маха, или го мести

„Под прикритие 4″ успя за нула време да събере како цял куп нови фенове така и още толкова недоброжелатели. След само два излъчени епизода, срещу поредицата заваляха жалби и оплаквания от недоволни зрители. Причината – прекалено натуралните кадри на насилие и интимни ласки, показвани в новия сезон на култовата поредица. Те не подминаха и третата част, която бе излъчена снощи.

КАК БЪЛГАРИТЕ ДА УЧАСТВАТ В ПОРНО - ВИЖ ТУК

От Съвета за електронни медии (СЕМ) буквално са заринати от жалби на не недоволни хора, които не крият възмущението си от цинизмите, насилието и откровено разюзданите сценки, които се леят в праймтайма на националната ни телевизия. Заради все по-засилващото се недоволство, от СЕМ ще се съберат на извънредно заседание във вторник, за да се произнесат за съдбата на „Под прикритие 4″, твърди „Безпартиен”.

Запознати издават, че съществува реална опасност поредицата да бъде свалена от екрана или най-малкото – изместена в по-късен час, в който малките деца вече ще са по леглата. „В „Под прикритие 4″ има твърде много цинизми, псувни, насилие и сцени, по-подходящи за канал за възрастни. И то в час, който е преди позволения от закона за подобни предавания – 23 часа“, коментират медийни експерти.

Дори и „Под прикритие 4″ да не бъде свален или изместен, БНТ най-вероятно ще отнесат солена финансова санкция.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен