Ботев хареса вратаря на своя кошмар

Канарите искат да вземат от Любимец 26-годишния Радослав Рашков

Ботев (Пд) проявява интерес към титулярния вратар на Любимец през есента Радослав Рашков. 26-годишният страж може да се ока­же резерва на Адам Стаховяк и инвестиция в бъдещето на „жълто-черните", съобщава „Меридиан мач”.

Станимир Стоилов е останал впе­чатлен от изявите на Рашков в двата мача, които новакът спечели срещу Ботев, както и в още няколко срещи с най-силните отбори в елита.

Мъри и щабът му се отказаха от Росен Андонов, който бе пра­тен в сателита Раковс­ки. Младите Филип Ди­митров и Стамен Боюджиев не са достатъчно стабилна алтернатива на поляка, който е твърд титуляр под рамката.

Рашков, който преди да подпише в Любимец игра за Етър и Светка­вица, в момента е в Ис­пания на лагер с отбора на Войн Войнов. След завръщанет и на двата клуба в България веро­ятно ще се водят прего­вори. Трансферният прозорец у нас е отво­рен до края на февруа­ри. За момента от ръководството на Ботев не потвърждават, но и не отричат за евентуално привличане на Рашков.

Припомняме, че тимът на Любимец се превърна в най-големия кошмар на Ботев, след като победи канарите в двата двубоя, изиграни през настоящия сезон.