Мария къса с "Пайнер"?

Гущеров броил 20 бона за клип, а не номинирали изгората му за наградите на "Планета"

С наближаването на годишните награди на телевизия "Планета" битката между певиците за големите призове традиционно започна и предвещава да е много люта.
След като една от стожерките на "Пайнер" - Ивана, категорично се отказа от надпреварата, разочарована от номинациите, и друга звезда на компанията заплаши с бойкот. Мария едва не получила удар когато видяла в кои категории ще се състезава тази година, и започнала да крещи от ярост, съобщи "Всеки ден". Причината била, че името й не присъствало в номинациите за клип на годината. Отварачката била бясна, че са я пренебрегнали, въпреки че има 4 клипа към хитови парчета, а колежката й Камелия например не е вадила нищо от сума време, но е сред номинираните.
Възлюбеният на миньончето - бизнесменът Християн Гущеров, също не бил на себе си от ярост и се чувствал яко прецакан. За всяко от видеата, той броил на Митко Пайнера по 20 000 лева, а още поне толкова се бръкнал за писане на текстове на песни, фотосесии, скъпи дрешки, аксесоари, както и таксата за въртенето на видеата по телевизията. Всичко това с цел да се поддържа звездният статут на едроджукестата му изгора и тя да обере наградите тази година.
Мария била на косъм да напусне димитровградската фирма и да започне самостоятелна кариера. И без това Гущеров й плаща всичко, защо да дават едни пари на "Пайнер", коментират близки до певицата.
Предстоящите награди опънаха нервите и на две от певиците, които се опитват да поддържат добри отношения - Преслава и Галена. Фолкаджийките се изпокараха дни преди церемонията и нагледно показаха, че ако става въпрос за пари и слава, в тези среди дружба няма. Поводът за кавгата между тях е изказване на Галена, че тя ще стане певица на годината и ще свали Преслава от престола. Едрогърдата брюнетка приела думите на колежката си твърде лично и заявила, че Галена никога няма да спечели първото място с просташкия сексапил, който излъчва. Конфликтът между доскорошните приятелки бързо се разраснал и те не пропускат възможност да се плюят една друга. Колежките им пък допълнително наливали масло в огъня, като пускали клюки за тях, за да усложнят още повече интригата.