Преслава пяла пред Коко Динев само по сутиен

Певицата взела тлъст хонорар, Емилия беснее

Преслава може да го играе невинна, работлива и скромна, но нейни колежки пеят друга песен, когато стане въпрос за топ изпълнителката на Пайнер.

Преди известно време Преси била поканена на частно парти от Коко Динев в Гърция, където уж бил на работна среща. За да погали гостите си обаче, бизнесменът решил да ги „почерпи“ с най-оборотната певица, предава HotArena.bg

Уговорката била срещу тлъст хонорар Преслава да остане само по сутиен пред гостите. Това не е проблем за никоя чалга певицата, тъй като бельото и без това е обичайният им сценичен тоалет.

ВИП персоните останали очаровани и Коко Динев решил да повтори полуголото участие, като вдигне летвата. Този път хонорарът на Преслава бил апартамент в Сандански и 20 000 евро на ръка. Но само ако остане чисто гола, писа светското списание Story.

Речено-сторено! Според слуховете Динев след това изконсумирал голата певицата, а цялата история бързо стигнала до ушите на колежката й Емилия.

Жената на Коко Динев вдигнала луд скандал на Преслава и оттогава двете не могат да се дишат. Покрай раздуването на историята в медиите, Емилия още повече се разгневила и вече обмисля раздяла с Коко.